Category: Total-data

LS systemet er blevet udvidet med en ny statistikfunktion. Funktionen kaldes "Sammenlignende årsstatitik" og findes under menupunktet kontroller, diverse statistikker Med en nye funktion kan man lave statistik over de data der er sendt til afregning h… more »
Her til morgen har Total-Data frigivet en opdatering af LS kliniksystemet som bland andet betyder at der er en bedre behandling af fotos. Endvidere er der inført to markeringer som gør det nemt at markere patienter der er specielle, en såkaldt gulmar… more »
Her til morgen har vi klargjort en opdatering af kliniksystemet, som kan hentes med den normale programopdatering - Du altså vælge egenskaber i programmets menu, og dernæst funktionen undersøg om der er opdateringer og endelig trykker du på knappen under… more »
I dag, den 15. september 2009, vil der være en række planlagte forsinkelser i ediafsendelse og -modtagelsen. Årsagen er at vi ombytter edi-serveren med en ny maskine, og i denne forbindelse vil edi-meddelelser der afsendes og modtages i tidsrummet fra kl… more »
Det kan tit være vanskeligt at finde og huske de informationer der er nødvendige i forbindelse med behandling af turister og udlændinge, vi har derfor lagt en funktion ind i LS systemet der gør det nemmere at behandle denne type patienter. Under menuf… more »

1 2 3 4 >>

April 2018
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Her har du en oversigt over de nyeste emner. Du kan kigge i arkivet hvis du ikke lige kan finde det du søgte

Search

XML Feeds

powered by b2evolution free blog software