Category: contributors

LS systemet indeholder mange funktioner, men den daglige brug af systemet begrænser til til nogle få. Vi har derfor udvklet en lille manual som kan benyttes af lægesekretæren for at komme hurtigt ind i systemet og få dagligdagen til at fungerer uden at s… more »
Vi har netop frigivet en opdateret manual til LS systemet, du kan se og downloade den her more »
Man skulle næsten tro at vi arbejdede i døgndrift for at producere nye faciliteter i LS systemet, for her er en lille oversigt over de seneste tilføjelser der er kommet til programmet: Det er nu muligt for behandleren at sende en meddelelse til sekrætæ… more »
LS systemet er blevet udvidet med en række nye faciliteter. Makering af patienter der er udeblevet fra den seneste aftale i dagskalenderen - Der er nu indført en rød farve på skriften i kolonnen seneste hvis en patient ikke dukkede op ved den sidste af… more »
Nu er henvisning til speciallæger blevet godkendt af MEDCOM. Dette betyder at det nu er muligt at henvise patienter til speciallæge gennem edi. Samtidig med at denne facilitet er blevet godkendt, er LS blevet udviklet med en facilitet der gør det tydel… more »

1 2 >>

April 2018
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Her har du en oversigt over de nyeste emner. Du kan kigge i arkivet hvis du ikke lige kan finde det du søgte

Search

XML Feeds

powered by b2evolution CMS