Man skulle næsten tro at vi arbejdede i døgndrift for at producere nye faciliteter i LS systemet. Her er en lille oversigt over de seneste tilføjelser der er kommet til programmet:

Det er nu muligt for behandleren at sende en meddelelse til sekrætæren om at en patient skal have en ny tid, og ca. hvornår denne skal være. Faciliteten kræver at man benytter den avancerede kalenderindstilling (der må ikke være kryds i benyt tidstyret køcheck - feltet findes under egenskaber - kalenderegenskaber - Fanen diverse kalenderindstillinger). Funktionen fungerer på følgende måde: Under dagligt arbejde trykker man på den nye knap Bestil ny tid til patienten, hvorefter de informationer man indtaster dukker frem på sekretærens maskine i mødekalenderen. Bemærk at der er visse restriktioner ved funktionen. Kun den sidste tidsbestilling vises, og lukkes mødekalendervinduet, slettes tidsbestillingen fra de nye felter der er kommet i mødekalenderen.

I mødekalenderen kan man nemt indsætte behandlerens data. Man finder en ledig tid i kalenderen, og højreklikker på denne, hvorefter man vælger indsæt aftale fra behandleren, der er et valg i menuen.

Vi forventer at elektronisk korrespondance bliver godkendt af Medcom i løbet af kort tid, vi har derfor indsat en funktion der gør det enkelt at sende en elektronisk korrespondance til f.eks. patientens egne læge. Allerede nu er funktionen sat ind i dagligt arbejde skærmen, men vær opmærksom på at brugen af denne sker uden godkendelse fra Medcom. Når korrespondancen er godkendt af Medcom vil vi meddele det her på siden.

Ud over de nævnte udvidelser, har vi forbedret brugerinterfacet i funktionen dagligt arbejde

April 2018
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Her har du en oversigt over de nyeste emner. Du kan kigge i arkivet hvis du ikke lige kan finde det du søgte

Search

XML Feeds

powered by b2evolution