LS systemet er blevet udvidet med en række nye faciliteter.

Makering af patienter der er udeblevet fra den seneste aftale i dagskalenderen - Der er nu indført en rød farve på skriften i kolonnen seneste hvis en patient ikke dukkede op ved den sidste aftale klinikken havde med ham. Denne facilitet gør det nemt at se om en patient er udeblevet fra den sidste aftale. Bemærk at systemet alene kigger på seneste aftale, hvis patienten er kommet til den seneste aftale, vil gamle udeblivelser ikke blive vist i kolonnen.

Man kan slette markeringen ved at højreklikke på kalenderindgangen og vælge funktionen marker udeblivelser som betalt.

Der er ligeledes indført en mulighed for at udskrive en "Ad Hoc" faktura. Det er en meget simpel fakturering som kan benyttes f.eks. ved udeblevne patienter. Bemærk at denne faktura ikke bliver tilknyttet systemet som almindelige fakturaer, og funktionen genudskriv faktura etc. kan derfor ikke benyttes. Genudskriv faktura er kun for fakturaer der er knyttet til behandlingsforløb.

Klik på linket herunder for en nærmere beskrivelse af funktionen

 

Attachments:

April 2018
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Her har du en oversigt over de nyeste emner. Du kan kigge i arkivet hvis du ikke lige kan finde det du søgte

Search

XML Feeds

free blog tool